Колекційна статуетка Мандалорець - The Child від Sideshow Collectibles

Модель: 400369
Виробник: Sideshow Collectibles
0
Немає в наявності
17280 грн

Відоме завдяки інтернету як Бейбі Йода, загадкове інопланетне дитинча на ім’я «Дитя» моментально здобуло любов усіх фанатів серіалу «Мандалорець». А тепер навіть ви зможете доторкнутися до улюбленого персонажа завдяки колекційній статуетці Бейбі Йода в натуральну величину від Sideshow Collectibles!

Висота фігурки Дитя складає близько 42 сантиметрів, а підставкою їй слугує одна з деталей корабля Мандалорця. Скульптура виготовлена цілковито вручну, базуючись на зовнішності Дитя з серіалу. Образ малюка доповнюють: полотняна роба, зшита спеціально для фігурки, два широких керамічних ока та репліка однієї з деталей, які малий прибулець обожнював відкручувати на Лезі і тепер ховає в правій руці.

Всі деталі скульптури виконані так аби задовольнити навіть самого прискіпливого поціновувача Зоряних Війн! Від пухнастих зморшок на лобі та милого обличчя до крихітних ніжок. Усі фани «Мандалорця» можуть припинити полювання за здобиччю, адже ця скульптура Бейбі Йоди – воістину самий величний з можливих трофеїв!

Загальни
Клас Статуетка
Всесвіт \ Ліцензія Star Wars
За мотивами Серіалу
Персонаж Бейби Йода
Масштаб 1:1
Висота (см) 42
Матеріал Пластик, тканина, резина
Колекція Premium Format™ Figure
Рік випуску 2020
Вік 14+
Ексклюзив Ні
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендовані товари