Комплект коміксів Marvel Action Людина-Павук від видавництва TUOS Comics

Акція
Топ
Модель: 978-617-7884-12-4/1
Виробник: TUOS Comics
0
Немає в наявності
720 грн-10 % 650 грн

До складу набору увійшли:

  • Комікс Людина-Павук. Новий Початок

ТУТ ПОЧИНАЄТЬСЯ ЧУДОВА НОВА ЕРА!

Пітер Паркер бився зі смертоносними лиходіями й легендарними героями, та найбільшим викликом у його житті, напевно, стала старша школа. На щастя, він намагається досягти успіху не без допомоги нових друзів: Майлза Моралеса та Ґвен Стейсі! «Новий початок» — ідеальна можливість для юних читачів поринути в ці нові пригоди Людини-Павука та його приголомшливих друзів!

«Чудовий малюнок, крутий сценарій і продумана передумова, що пропонує новий погляд на одного з найпопулярніших супергероїв світу — це більше, ніж просто новий початок, це багатообіцяюче», — School Library Journal

Збірка містить випуски № 1–3.

  • Комікс Людина-Павук. Гонитва за павуками

Пітер Паркер записався на стажування в «Дейлі Б’юґл», сподіваючись, що йому випаде нагода особисто взяти інтерв’ю в Тоні Старка — ідеальна можливість розпитати іншого супергероя. Поки що все складалося краще, ніж він очікував: Пітер знайшов серед стажерів не одного, а двох інших Павуччо — Майлза Моралеса та Ґвен Стейсі.

Знайти друзів-супергероїв, які тебе розуміють — це великий крок уперед для всіх трьох, але ця трійця, якщо вона хоче працювати як команда, ще має пройти довгий шлях…

Збірка містить випуски № 4–6.

  • Комікс Людина-Павук. Чорна кішка

Пітер, Ґвен та Майлз навчилися працювати пліч-о-пліч, але дуже скоро вони зустрінуть нову, лиху супротивницю, якій під силу роз’єднати команду!

Після злощасного зіткнення із Чорною Кішкою та супутніх халеп, у розсвареної Павучої команди все валиться з рук. Чи зможуть Пітер, Майлз та Ґвен подолати своє безталання й знову працювати разом, чи відважному павучому тріо настав кінець?

За сценарієм Делайли С. Доусон та з ілюстраціями Фіко Оссіо.

Збірка містить випуски № 7–9.

  • Комікс Людина-Павук. Веном

У місті з’явилась ще одна Людина-Павук, але цей новачок великий, злий та сіє справжній хаос. Так-так, це горезвісний Веном!

Зустрічайте новий графічний роман для юнацької аудиторії про пригоди Пітера Паркера, Ґвен Стейсі та Майлза Моралеса! І коли Примарна Павучиха вперше стикається з Веномом, то постає питання: перед нею ворожий друг чи дружній ворог?

За сценарієм Делайли С. Доусон та з ілюстраціями Давіде Тінто.

Збірка містить випуски № 10–12.

Загальни
Клас Комікс
Всесвіт \ Ліцензія Marvel
Персонаж Spider-Man
Автор Делайла С. Доусон, Ерік Бернем
Видавництво TUOS Comics
Мова Українська
Ілюстрація Кольорові
Кількість сторінок 80+72+72+72
Палітурка Тверда
Формат 165х250
Рік випуску 2022
Вік 8+
Ексклюзив Ні
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендовані товари