Статуя Скорпіон - Mortal Kombat від Pop Culture Shock

Модель: 903842
Виробник: Pop Culture Shock
0
Немає в наявності
30000 грн

Один з найвідоміших персонажів серед геймерів! У грі Mortal Kombat X Рейден повертає Скорпіона до життя, щоб подолати підлого Кван Чі, для цього Скорпіон вимушений об’єднати зусилля з неочікуваним напарником – Саб-Зіро.

Будучи колись відомим як Ханзо Хасаші, зараз він лише ніндзя з темним минулим, чиї вогняні здібності цілковито залежать від його душевного болю. Аби застосувати пекельне полум’я Ханзо змушений повертатися до моменту свого найжахливішого сорому, коли він власними руками вбив свою сім’ю та інших членів клану, і це веде до ризику, що якщо сила переповнить його, ніндзя знов перетвориться на чудовисько відоме як Скорпіон.

Pop Culture Shock раді представити до вашої уваги саме екстраординарне втілення образа Скорпіона на сьогоднішній день! Високо деталізована скульптура вирізана з полістоуна і розмальована повністю вручну. Підставка, на якій розташований Скорпіон оформлена у вигляді озера лави і оснащена LED-підсвіткою, завдяки чому з’являється враження ніби статуя щойно вибралась з самого пекла і готова вступити у бій!

Та що саме очікує вас в коробці?

Статуя Скорпіон у масштабі 1 до 4, з наступними особливостями:

  • Вручну виконана з полістоуну;
  • Підставка оснащена LED-підсвіткою;
  • До комплекту входить сертифікат, що підтверджує оригінальність походження.
Загальни
Клас Статуетка
Всесвіт \ Ліцензія Fighting
За мотивами Video games
Персонаж Scorpion
Масштаб 1:4
Висота (см) 54
Матеріал Полістоун
Рік випуску 2019
Вік 14+
Ексклюзив Ні
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
Рекомендовані товари